HEMSIDOR

Vi har länge levererat material såsom foto, film, ljud & design till hemsidor så det var ett naturligt steg att ta för att kunna fullfölja arbetet från start till slutprodukt. Vi gör sidor som är enkla att navigera och givetvis responsiva, så de fungerar på tablet och smartphones, och såklart lätta för kunden att administrera.

Primärt har vi valt att jobba med WordPress, ett verktyg som gör det enkelt för användaren att själv administrera och på så vis spara tid och pengar. WordPress kom först ut 2003 då det lanserades som ett blogg CMS och användes under många år nästintill enbart av bloggare. WordPress har växt snabbt mycket på grund av det otroligt lättantändliga administrationsgränssnittet men också för den välfungerande kodstruktur som omger WordPress och som gör det lättare för WordPress hemsidor att få bra placeringar hos sökmotorerna.

WordPress inträdande och dominans på internet har lett till att man på många sätt lättare kan orientera sig både pris och utbudsmässigt, det har även på senare tid hjälpt till att skapa en ”webb standard” för hemsidor.

Syns ni på Google?

Syns man inte, finns man inte, och idag är att googla ett begrepp. Man måste helt enkelt synas på Google, lyckligtvis är det ganska lätt och i kombination med optimering av hemsida, sida på Google+ som integrerar med Maps osv, är det enkelt att nå resultat.

Vad kan vi hjälp er med?

Kontakta oss

Smarta och billiga lösningar

  • Högkvalitativa hemsidor med det kraftfullaste CMS:et i världen WordPress.
  • Enkelt att själv administrera inlägg och poster
  • Responsiva layouter för alla enheter
  • Vi kan skapa kostnadseffektiva helhetslösningar med designm logotype, foto, video mm
  • Skapa en statisk sida eller blog
  • Lägg till en beprövad och lättarbetad webshop

Kunders hemsidor