Låt idéerna flöda

Design

Värmetransfer

Vi skär ut i transfermaterial för att fästa på kläder eller all annan textil, perfekt för mässor eller engångstillställningar där man vill exponera sig på ett unikt sätt. Finns många färger att tillgå och fungerar bra i stretch. Förutom solida färger kan man välja silver, guld, pearleffekt, fluorescerande etc.

Options

Bildekor

Vi skär enkelt ut vinyl och, om man så vill, monterar på bil. Finns en mängd färger att tillgå och de flesta med garanti för att färg och klister ska hålla i 7 år. Även solfilm med toning av hög kvalité

Sliders

Er kreativitet

Ni har säkert en massa bra och roliga idéer och nu kan de förverkligas utan att man måste trycka mängder för att det ska bli lönsamt. Vi fixar gärna enstaka saker utan att det ska bli dyrare för det, och hjälper gärna till med design och utformning!

Varför oss?

  • Vi jobbar dagligen med design och kan snabbt ta fram enkla lösningar
  • Inga stora beställningar behövs, vi trycker gärna enstaka artiklar
  • Kvalitétstryck som varar länge
  • Inga dyra plåtkostnader utan allt skärs ut på aktuell färg

Kontakta oss och berätta om era idéer och vad vi kan göra för er!

Kläder

Trycken blir bra på de flesta textiler och vi har ett litet urval som vi tillhandahåller. Främst använder vi oss av Fruit Of The Loom som är en klassiker och håller riktigt bra kvalité.
Fruit of the loom har ett stort urval av t-shirts, piké, långärmat, hoods, byxor, ziptröjor, joggingbyxor i en mängd olika färger i modeller för män, kvinnor och barn.

Här intill ser ni några varianter som vi brukar ha på lager

men_tshirt
Fruit Of The Loom Valueweight. Halslinning i bomull/lycra för komfort. Europas mest sålda t-shirts.

Material: 100% bomull
Vikt vit: 160 g/m² Vikt färg: 165 g/m²
Storlek: XS-XXL

Färg: vit, svart, marinblå, kungsblå, azure, lila, röd, fuschia, rosa, orange, gul, askgrå, grön

women_tshirt
Ladyfit t-shirts I ny design från Fruit of the Loom med ny passform, längre kroppslängd och smickrande ringning. Feminin passform med formade sidosömmarna.

Material: 100% bomull
Vikt vit: 160 g/m² Vikt färg: 165 g/m².
Storlek: XS-XXL
Färg: vit, svart, charcoal, marinblå, kungsblå, azure, himmelsblå, lila, röd, fuschia, rosa, orange, gul, askgrå, grön, mörkgrön

men_polo
Pikétröja i klassisk passform. 2 knappar, ton- i ton. Ärmslut med mudd. Tål tvätt i 60°C. Easy Care piké som håller färgen bra i många tvättar.

Material: Easy care 65% polyester, 35% bomull.
Vikt vit: 170 g/m² vikt färg: 180 g/m².
Storlek: S-XXXL
Färg: vit, svart, mörk marinblå, marinblå, kungsblå, mörkgrön, grön, lila, vinröd, röd, rosa, orange, gul, askgrå

women_polo
Dampiké med längre och rakare passform. 2 knappar, ton- i ton. Piketröjan har ärmslut med mudd. Sprund i sidan. Tål tvätt 60°C. Easy Care.

Material: 65% polyester, 35% bomull.
Vikt vit: 170 g/m², Vikt färg: 180 g/m².
Storlek: XS-XXL
Färg: vit, svart, mörk marinblå, röd, himmelsblå, askgrå

Sliders

Solfilm

Solfilm i bra kvalité för att stänga ut sol och till viss del även minska insynen. Finns även envägs spegelfilm för starkt insynsskydd men där man ser lika bra ut. Reflekterar bort mycket solenergi beroende på typ och tar även bort 97% UV-strålning.

Sliders

Frostad och etsad vinyl

Bidrar till att släppa in ljus i samtidigt som den skyuddar mot insyn,vilket gör den idealisk för användning i tillexempel kontoret och mötesrummet. Vinyl i frostad eller etsad stil som täcker stora som små ytor, finns många färdiga motiv men man kan även få eget utskärt.

Sliders

Doming

Domen är en akrylisk transparent kåda som appliceras med hjälp av en appliceringspistol. När det har torkat ger de en slitstark, tydlig och välvd yta oavsätt material. Att applicera på ex. klistermärken för att få ett lyxigt slitstarkt profilmärke

Sliders

Foliering Wrap

Välj helfoliering istället för att lacka om. Man klär stora delar med tålig vinyl som är specialanpassad för ändamålet och har luftkanaler för bubbelfri montering. Är ett starkt alternativ till lackering då man inte ändrar lacken under och när det gäller matta ytor är finishen svårslagen

Sliders

Tonat bilglas

Välj mellan 5-70% ljusinsläpp och 99% skydd mot UV. Den specialutvecklade konstruktionen utnyttjar unik och innovativ Carbon teknik och icke – reflekterande svart finish som inte kommer att blekna med tiden.
Produkterna har också utmärkta egenskaper i solljus med ett avancerat UV-skydd. Filmen innehåller inget metallager, så ingen störning av mobiler, radioapparater och GPSer sker.