Välkommen till oss

Välkommen till vår nybyggda studio i Gullberna Park, Karlskrona.
FmDb Studio är ett samarbete mellan Digitalfilm Productions och Fill In Records med syfte att erbjuda en bra inspelningstjänster i bra lokaler. Vi vänder oss till dig som behöver hjälp i all form av ljudproduktion som exempelvis inspelning av band och artister, podcast, ljudböcker, speaker med mera.

Vad vi erbjuder

Vi har möjlighet till flerkanalsinspelning upp till 32 kanaler och arbetar med hela flödet från inspelning, producering, mixning, mastering och publicering.
Alla produktioner kräver olika insatser och har olika förutsättningar och vi strävar efter att kunna lösa det mesta på absolut bästa sätt. Vi vill alltid ha en tidig kommunikation för att hitta bäst förutsättningar för just ditt projekt.

Vi erbjuder, förutom de tekniska tjänsterna, även hjälp som musiker och har själva lång erfarenhet. Därtill ett stort kontaktnät med kompetenta studiomusiker. Givetvis kan vi också hjälpa till med att redigera befintligt material, om man till exempel gjort en inspelning själv men behöver hjälp med mixning och ljudbearbetning.

Tveka inte att höra ev dig och berätta om just ditt projekt.

Priser

Heldag

Studiohyra inspelning & mix: 1300kr
Tekniker: 2300kr

Halvdag

Studiohyra inspelning & mix: 500kr/4h
Tekniker:1200kr/4h

Per timme

Studiohyra inspelning & mix: 200kr/tim
Tekniker: 350kr/tim

* dessa priser är exklusive moms. En heldag räknas som 8 timmar men vi ser alltid att vi har en dialog kring upplägg. Vi är absolut inte omöjliga.

Färdiga alternativ

Det är alltid svårt att uppskatta hur lång tid ett projekt kan ta och ofta vill man inte begränsa sin kreativitet med att räkna på tid. Vi vill alltid ha en bra dialog där vi tillsammans går genom förutsättningarna och vad man kan uppnå mest kostnadseffektivt.

Nedan har vi ändå satt ihop några paketpriser för olika typer av projekt som man kan utgå från;

Karaoke

2000SEK*
  • Innehåller

Singer/Songwriter

4000SEK*
  • Innehåller

Bandpaket helg

10 000SEK*
  • Innehåller

Här finns vi

Vår inspelningsstudio finns i Gullberna Park utanför Karlskrona.

På Gullberna Park finns Bistro Berna som serverar en inbjudande lunchbuffe med spännande och klassiska maträtter från både det svenska och internationella köket som är lagade från grunden. Öppettider är måndag-fredag 11-14. På promenadavstånd finns även hamburgerkedjan MAX med sitt klassiska utbud. 

Med 5 minuters bilväg når man Lyckeby med fler restauranger, gallerian Amiralen samt de större varuhusen såsom Rusta, Biltema osv.

Det finns flertal boenden och vi rekomnderar Karlskrona centrum med hotell som Scandic, First, Clarion med flera. Bilvägen tar det ungefär 15 minuter till centrum men det går även regelbundet bussar som stannar i princip utanför studion.

Kontakta oss för frågor och lösningar

David Blomé
David BloméInspelning, mixning, mastering
Filip Mathiasson
Filip MathiassonInspelning, mixning

Lite olika produktioner