Hemsida WeRent

//Hemsida WeRent
Hemsida WeRent2015-05-18T15:25:42+01:00

Project Description

WeRent Blekinge ville ha en “one-page parallax” sida till sin verksamhet där de själva enkelt kan administrera bilder och lägga till maskiner och utrustning. Sidan har en stilren huvudsida med lättillgänglig information som också är väldigt funktionell även på mindre mobiler. Undermenyerna är i post-typ där användaren enkelt lägger till nya objekt i kategorier. Sidan är fullt responsiv.

WeRent gjorde en paketlösning där vi gjorde logotype och grafisk profil vilket underlättade arbetet och de fick en tydlig helhetsattribut som därför var riktigt kostnadseffektiv.

www.werent.se

Project Details

Categories:

Digitalfilm Productions

Digitalfilm Productions är ett Karlskronabaserat mediaföretag som erbjuder unika och kostnadseffektiva helhetslösningar inom media. Vi levererar bilder, filmer, webbdesign – och vi skapar egen musik, som ett sätt att förstärka den känsla du eftersträvar. Vi vänder oss till såväl företag som privatkunder och i samspråk med er skräddarsyr vi paket som passar alla som vill tränga igenom bruset och skapa sig eller sitt företag en profil som berör.

Digitalfilm Productions

Digitalfilm Productions
Storeklimp, Gullberna Park
371 54 Karlskrona
0455-81800
www.digitalfilm.se