Välkommen till Marinens Inre Strid Seminarie 2023
30 November – 1 December

Digitalfilm Productions bjuder i samarbete med Marinens Sjöstridsskola in utställare till Marinens Inre Strid Seminarium, MISS 2023. Ledningspersonal och beslutsfattare inom skyddstjänst och sjösäkerhet från de nordiska marinerna, FMV, Norska FLO, räddningstjänst och kustbevakning bjuds in.

För att maximera utställarens försäljningsmöjligheter eftersträvar arrangören att endast ha en utställare/försäljare inom varje materielgren, till exempel övningsmateriel, CBRN materiel, brandslangar, andningsapparater etc, och utställarna bjuds in exklusivt till de få platser som finns.

I priset ingår

  • Utställningsplats med ett bord (ca 2x1m) och strömkälla. Det är begränsat utrymme så finns frågor kring plats kontakta oss för diskussion.

  • Presentation av företaget för samtliga deltagare.

  • Lunch och fika (i utställningshallen).

  • Dryck och tilltugg till torsdagskvällens samkväm med tipsrunda kring utställarnas montrar.

  • Helsidesannons för respektive företag i programmet.

  • Video med er logoanimation som rullar mellan föreläsningarna.


9 500 SEK

Det finns även möjlighet för er som inte kan närvara på årets seminarium att placera en reklam/informationsaffisch i utställningshallen. Priset för detta är 1500kr och ni levererar färdig produkt. Om ni behöver hjälp med att ta fram material kan vi utföra tjänsten, kontakta oss. Anmälan gäller en representant per företag, för de utställare som väljer att ha mer än en representant kommer arrangören ta ut en avgift på 1500kr.
Anmälan är bindande. Avbokningar som görs efter påbörjat arbete men innan 25/10 debiteras 50% av avgiften. Avbokningar efter det datumet debiteras full avgift.
Deltagaravgift betalas efter genomfört seminarie. Sista anmälningsdag är 1 september..
Priser exklusive moms.

OBS! Fortfarande oklarheter kring årets genomförande. Mailinbjudningar kommer ut till berörda. Saknar du inbjudan? Kontakta oss!

Anmälningsformulär

[contact-form-7 id=”12248″ title=”Anmälan MISS2022″]