Om oss2021-03-22T22:43:56+02:00

Om Digitalfilm Productions

Digitalfilm Productions har sina rötter tillbaka i 90-talet med fotografen Matz Arnström och Arnström Digital Film.

Matz byggde upp sitt namn som väl anlitad fotograf och gjorde bland annat hyllade jobb åt Bridgestone och Saab. När sedan 2000-talet gjorde sitt intåg och internet började bli vanligt ,med en vettig uppkoppling i många hem, gick han delvis över till att börja filma digitalt och göra rörlig film främst för lokal-TV och publicering på internet. Verksamheten tog namnet Digitalfilm.nu

Som olika samarbetspartners, främst genom tidningen Sydöstran, anslöt sig fotografen Franz Feldmanis och Andreas Blomlöf och 2010 även David Blome. Matz hade successivt börja trappa av på verksamheten för att ägna sig åt annat. David och Andreas valde att gå samman för att fortsätta på samma bana och det föll sig naturligt att hålla kvar vid namnet men gjorde ett tillägg med “productions”. Anledningen var att vi tidigt bestämt oss för att verksamhetens områden skulle utvidgas och att filmen skulle få en större plats, mot stillbildsfotografering, än innan och att även musikproduktion skulle finnas.

Vi lanserade även tjänsten Mäklarfoto, där vi erbjöd mäklare prisvärda fotograferingstjäsnter för sina objekt.

Kommande år fortsatte det att läggas till kunskapsområden och 2013 behövdes en nystart göras för att både få distans från den tidigare verksamheten och namnet som nu var en begränsning. Under 2014 gjordes ny grafisk profil och logotype samt att ett stort arbete inleddes med att strukturera upp vad vi kunde erbjuda och därefter skapa en webplats.

Under 2015 togs .nu bort från namnet och det blev endast Digitalfilm Productions, med digitalfilm.se som webplats.

David Blome
David BlomeÄgare, Mediaproducent
Gör det mesta inom foto, rörlig film, grafik, musik, utbildning, web och reklamtryck. Går in i en manisk bubbla när han ska lära sig något nytt. Dricker minst 1 liter kaffe varje dag, gärna en snickers också. Tidigare i livet en långhårig rockmusiker. Bilnörd. Retar upp sig på all form av religon. Sover liggande på högersidan. Korv strogsnoff-fan, vill studera teoretisk fysik
Hannes Månsson
Hannes MånssonDrönarfotograf
Maria Blomé
Maria BloméRedigerare, illustratör
Andreas Blomlöf
Andreas BlomlöfFotograf
Tilde Månsson
Tilde MånssonFilmfotograf
Martin Michaelsson
Martin MichaelssonLjuddesign, musiker
Filip Mathiasson
Filip MathiassonLjudtekniker
Tim Nilsson
Tim NilssonIllustratör, 3D

Digitalfilm Productions

Digitalfilm Productions är ett Karlskronabaserat mediaföretag som erbjuder unika och kostnadseffektiva helhetslösningar inom media. Vi levererar bilder, filmer, webbdesign – och vi skapar egen musik, som ett sätt att förstärka den känsla du eftersträvar. Vi vänder oss till såväl företag som privatkunder och i samspråk med er skräddarsyr vi paket som passar alla som vill tränga igenom bruset och skapa sig eller sitt företag en profil som berör.

Digitalfilm Productions

Digitalfilm Productions
Storeklimp, Gullberna Park
371 54 Karlskrona
0455-81800
www.digitalfilm.se