Filmproduktion

Filmproduktion i alla dess former är grundpelaren för Digitalfilm Productions och vi har producerat flera hundra filmer.
När vi började med film var första tanken att det ofta var för dyrt och för omständligt för kunden. Någon skulle producera, någon skulle filma, klippa, eftereffekter, musik, tal och så vidare. Trots den digitala teknikens intåg med därtill enklare medel att skapa media, har många gånger just filmen stannat i det analoga tänket.

Vi vill kunna ge kostnadseffektiva filmlösningar där vi tillsammans med kunden kan gå från idé till slutprodukt utan att vara tvungen att blanda in fler externa aktörer och på så vis kunna skapa enkel, snabbproducerad och prisvärd media.
Ett exempel på flexibiliteten med digital film är att om man till exempel beställt filmning vid ett tillfälle kan filmfotografen, enkelt och utan så mycket extra utrustning, även agera stillbildsfotograf istället för att hyra i båda delarna.
Kontakta oss och berätta om vad ni skulle vilja visualisera!

Filmning

Vi har tekniken och kunnande för att genomföra den mesta filmning. Från liten skala med enbart filmfotograf till fullt team.

Klippning

Vi klipper framför allt i Final Cut Pro men även programmen i Adobe-serien. Om du har eget filmat material hjälper vi gärna till med klippning och postproduktion.

Färgställning

Vi Arbetar i professionella program med kalibrerade skärmar för bra färgställning och color grading.

Audio

Vi fixar all ljud och musikproduktion och arbetar med branchstandarden Avid Pro Tools. Läs mer om vad vi kan göra under musikproduktion.

Speaker

Vi har utrustning för er att själva göra speakers eller voice overs men erbjuder även röster från vårt kontaktnät eller hämtar in från externa leverantörer.

Eftereffekter

Vi har inte för avsikt att göra stora och dyra projekt för effekter utan eftersträvar att producera prisvärda produkter där eftereffekter har en rimlig del men finns önskemål så tar vi även större uppdrag.

Motion graphic

Motion graphic anpassar vi alltid in i filmprojekten och det kan röra sig om allt från intron, lower thirds, statistikgrafik till hela infographic produktioner.

Publicering

Vi eftersträvar att leverera ett format anpassat för er och hjälper självklart med att få formaten anpassade efter era behov och plattformar.

Videoproduktion

Vad vi har gjort hittills

Vi skulle såklart gärna vilja visa upp precis allt vi har gjort under åren och även gärna plocka ut det absolut bästa i en sprakande showreel.

Tyvärr är det många gånger så att vi inte kan publicera våra kunders filmer då de är exklusiva för dem eller innehåller skyddat och känsligt material som som vi inte kan dela. Det är ju även så att budgeten på en film kan variera väldigt mycket och vi vill gärna visa material som kan liknas med det Ni eftersöker. Kontakta oss, så kan vi plocka fram visningsmaterial som vi inte kunnat publicera här och som matchar det Ni eftersöker.

[layerslider id=”5″ /]

Tidigare projekt